Brem OV serie

Bestellen

De Brem OV is exclusief verkrijgbaar via tv-kast.nl

Bestellen

Kleuren

Cocon

Materiaal

Buitenkant gespoten MDF, binnenkant wit gelamineerd

Herkomst

Geproduceerd in Europa

Hoogte

165 cm

Diepte

40 cm
35 cm

Uitvoeringen

De collectie van Raat-Amsterdam breid zich uit met de Brem Het nieuwe model is niet alleen erg mooi maar ook praktisch. Omdat Brem verticaal aan de muur hangt bespaart hij ruimte en tevens kan je er je spullen in opbergen. Het speelse accent krijgt hij door het open vak, dat ken je misschien al van onze Loef ov serie. Brem heeft zo’n zelfde open vak waar het veelzijdige Cocon kastje in past klik hier voor informatie over de Cocon. De cocon zorgt ervoor dat je een eigen variatie kan maken van de Brem kast omdat die er in 6 verschillende kleuren is. Een ander leuk detail van de kast is dat je deze kan omdraaien zodat het open vak helemaal boven zit.

Afwerking

De Brem ov dressoir kast is net zo mooi afgewerkt als onze andere tv meubels, met schuine randen, ook wel verstek genoemd. 
Dit geeft een extra mooi effect doordat je bijna geen randen of kopse kanten van de houtpanelen ziet. 
De Brem ov sluit dus erg mooi aan bij onze wandmeubels maar kan ook op zichzelf een mooie toevoeging zijn in je interieur.

Kleuren

De Brem ov is er in 4 kleuren, zandgrijs, mokka, zwart en wit.

Ophangsysteem

Wij vinden het belangrijk dat vrijwel iedereen makkelijk de kast zelf kan bevestigen aan de wand. Daarom bestaat het ophangsysteem uit twee houten latjes die je eenvoudig waterpas aan de wand bevestigd. De pluggen en schroeven die zitten hier natuurlijk bij.

Opbergmogelijkheid

Natuurlijk is dit waar de kast voor is gemaakt, om spullen in op te bergen! De Brem kast heeft 3 deuren en achter elke deur is de kast voorzien van een plank, dus 6 vakken om spullen in op te bergen.