Halm OV serie

Bestellen

De Halm OV is exclusief verkrijgbaar via tv-kast.nl

Bestellen

Kleuren

Cocon

Materiaal

Buitenkant gespoten MDF, binnenkant wit gelamineerd

Herkomst

Geproduceerd in Europa

Breedte

150 cm
200 cm
250 cm

Hoogte

30 cm

Diepte

43 cm

Uitvoeringen

De naam geeft al aan om welke type Halm kast het gaat en wat zijn lengtemaat is, de Halm 150, Halm 200 en de Halm 250. De hoogte van 30 cm en diepte van 43 cm hebben ze alle drie gemeen.

Ook als lowboard

Dit meubel kan in plaats van zwevend ook als lowboard op de grond worden geplaatst. Dat geeft een mooi zwevend effect. Hiervoor kunt u een plint mee bestellen, dat is een houten frame van 5 cm hoog waarop de kast wordt geplaatst.

Afwerking

Zijn mooie belijning heeft de kast te danken aan zijn afwerkingstechniek genaamd verstek. Twee schuine randen die binnen de kast vallen waardoor strakke simpele lijnen de buitenkant vormen.

Kleuren

De kleuren van de Halm serie zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren met ieder interieur. Vier kleuren bestaand uit wit, zwart, agaat grijs en mosgrau.
Alle kleuren hebben een matte afwerking. Alleen de witte kleur is er zowel in matwit als in hoogglans wit, speciaal voor de liefhebbers van hoogglans.

Ophangsysteem

Wij vinden het belangrijk dat vrijwel iedereen makkelijk de kast zelf kan bevestigen aan de wand. Daarom bestaat het ophangsysteem uit 1 houten lat die eenvoudig waterpas te bevestigen is. Voor duidelijke instructies bekijk hier het installatiefilmpje.

Kabeldoorvoer

Dit meubel leent zich uitstekend voor uw televisie en andere apparatuur. Dankzij de kabeldoorvoer in de kast zullen kabels in het zicht vrijwel tot het verleden behoren.
De enige kabeldoorvoer in het zicht zit op de bovenplaat en is zo subtiel vormgegeven dat deze nauwelijks zichtbaar is.

Via deze uitsparing kunt u uw tv kabels doorvoeren naar apparatuur in de kast. Ieder compartiment heeft een ruime uitsparing in de achterwand voor bijvoorbeeld een stekkerdoos of een versterker die wat extra diepte nodig heeft. Hiernaast heeft zowel de tussenwand als de bodemplaat een ronde kabeldoorvoer.