Kelk serie

Bestellen

De Kelk is exclusief verkrijgbaar via tv-kast.nl

Bestellen

Kleuren

Materiaal

Buitenkant gespoten MDF, binnenkant wit gelamineerd

Herkomst

Geproduceerd in Europa

Breedte

90 cm
180 cm

Hoogte

20 cm

Diepte

35 cm

Uitvoeringen

De naam geeft al aan om welke uitvoering het gaat en wat zijn lengtemaat is, de Kelk 90 en de Kelk 180. De hoogte van 20 cm en diepte van 35 cm hebben ze alle twee gemeen. Het kleinste model van de Kelk heeft 1 klepdeur en Kelk 180 heeft twee klepdeuren.

Afwerking

Zijn mooie belijning heeft de kast te danken aan zijn afwerkingstechniek genaamd verstek. Twee schuine randen die binnen de kast vallen waardoor strakke simpele lijnen de buitenkant vormen.

Kleuren

De Kelk kasten zijn verkrijgbaar in een prachtige reeks kleuren. Zes mooie basiskleuren bestaand uit, wit, zwart, zand grijs, mokka, agaat grijs en mosgrau. Alle kleuren hebben een matte afwerking. Alleen de witte kleur is er zowel in matwit als in hoogglans wit, speciaal voor de liefhebbers van hoogglans.

Ophangsysteem

Wij vinden het belangrijk dat vrijwel iedereen makkelijk de kast zelf kan bevestigen aan de wand. Daarom bestaat het ophangsysteem uit 1 houten lat die eenvoudig waterpas te bevestigen is. Voor duidelijke instructies bekijk hier het installatiefilmpje.

Kabeldoorvoer

Dit meubel leent zich uitstekend voor uw televisie en andere apparatuur. Dankzij de kabeldoorvoer in de kast zullen kabels in het zicht vrijwel tot het verleden behoren.
De enige kabeldoorvoer in het zicht zit op de bovenplaat en is zo subtiel vormgegeven dat deze nauwelijks zichtbaar is.

Via deze uitsparing kunt u uw tv kabels doorvoeren naar apparatuur in de kast. Ieder compartiment heeft een ruime uitsparing in de achterwand voor bijvoorbeeld een stekkerdoos of een versterker die wat extra diepte nodig heeft. Hiernaast heeft zowel de tussenwand als de bodemplaat een ronde kabeldoorvoer.