Ophangsysteem

Wij vinden het belangrijk dat vrijwel iedereen makkelijk de kast zelf kan bevestigen aan de wand. Daarom bestaat het ophangsysteem uit 1 houten lat die eenvoudig waterpas te bevestigen is. Voor duidelijke instructies bekijk hier het installatiefilmpje.

Kabeldoorvoer

Dit meubel leent zich uitstekend voor uw televisie en andere apparatuur. Dankzij de kabeldoorvoer in de kast zullen kabels in het zicht vrijwel tot het verleden behoren.
De enige kabeldoorvoer in het zicht zit op de bovenplaat en is zo subtiel vormgegeven dat deze nauwelijks zichtbaar is.

Via deze uitsparing kunt u uw tv kabels doorvoeren naar apparatuur in de kast. Ieder compartiment heeft een ruime uitsparing in de achterwand voor bijvoorbeeld een stekkerdoos of een versterker die wat extra diepte nodig heeft. Hiernaast heeft zowel de tussenwand als de bodemplaat een ronde kabeldoorvoer.

Loef serie

Bestellen

De Loef is exclusief verkrijgbaar via tv-kast.nl

Bestellen

Kleuren

Materiaal

Buitenkant gespoten MDF, binnenkant wit gelamineerd

Herkomst

Geproduceerd in Europa

Breedte

165 cm
220 cm
275 cm

Hoogte

35 cm

Diepte

40 cm

Uitvoeringen

De naam geeft al aan om welke type Loef kast het gaat en wat zijn lengtemaat is,
De Loef 165, Loef 220 en de Loef 275. De hoogte van 35 cm en diepte van 40 cm hebben ze alle drie gemeen. Het kleinste model de Loef 165 heeft een indeling van drie klepdeuren, de Loef 220 heeft drie klepdeuren en 1 lade aan de rechterkant en de Loef 275 heeft 4 klepdeuren en 1 lade aan de rechterkant.

Afwerking

Zijn mooie belijning heeft de kast te danken aan zijn afwerkingstechniek genaamd verstek. Twee schuine randen die binnen de kast vallen waardoor strakke simpele lijnen de buitenkant vormen.

Kleuren

De Loef kasten zijn verkrijgbaar in een prachtige reeks kleuren. Vijf mooie basiskleuren bestaand uit, wit, zwart, zand, mokka en mosgrau. Alle kleuren hebben een matte afwerking. Alleen de witte kleur is er zowel in matwit als in hoogglans wit, speciaal voor de liefhebbers van hoogglans.