Norm serie

Kleuren

Materiaal

Buitenkant gespoten MDF, binnenkant wit gelamineerd

Herkomst

Geproduceerd in Europa

Breedte

120 cm
200 cm
240 cm

Hoogte

25 cm

Diepte

40 cm

Uitvoeringen

It’s all in the name want deze geeft al aan om welke type Norm kast het gaat en wat zijn lengtemaat is. Van de Norm Serie zijn er drie uitvoeringen: de Norm 120, Norm 200 en de Norm 240. De hoogte van 25 cm en diepte van 40 cm hebben ze alle drie gemeen. Het kleinste model de Norm 120 heeft één enkelvoudige klepdeur, de andere hebben twee klepdeuren.

Ook als lowboard

Dit meubel kan in plaats van zwevend ook als lowboard op de grond worden geplaatst. Dat geeft een mooi zwevend effect. Hiervoor kunt u een plint mee bestellen, dat is een houten frame van 5 cm hoog waarop de kast wordt geplaatst.

Afwerking

Zijn mooie belijning heeft de kast te danken aan zijn afwerkingstechniek genaamd verstek. Twee schuine randen die binnen de kast vallen waardoor strakke simpele lijnen de buitenkant vormen.

Kleuren

De kleuren van de Norm serie zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren met ieder interieur. Vijf kleuren bestaand uit wit, zwart, zand, mokka en mosgrau. Alle kleuren hebben een matte afwerking. Alleen de witte kleur is er zowel in matwit als in hoogglans, speciaal voor de liefhebbers van hoogglans.

Ophangsysteem

Wij vinden het belangrijk dat vrijwel iedereen makkelijk de kast zelf kan bevestigen aan de wand. Daarom bestaat het ophangsysteem uit 1 houten lat die eenvoudig waterpas te bevestigen is. Voor duidelijke instructies bekijk hier het installatiefilmpje.

Kabeldoorvoer

Dit meubel leent zich uitstekend voor uw televisie en andere apparatuur. Dankzij de kabeldoorvoer in de kast zullen kabels in het zicht vrijwel tot het verleden behoren.
De enige kabeldoorvoer in het zicht zit op de bovenplaat en is zo subtiel vormgegeven dat deze nauwelijks zichtbaar is.

Via deze uitsparing kunt u uw tv kabels doorvoeren naar apparatuur in de kast. Ieder compartiment heeft een ruime uitsparing in de achterwand voor bijvoorbeeld een stekkerdoos of een versterker die wat extra diepte nodig heeft. Hiernaast heeft zowel de tussenwand als de bodemplaat een ronde kabeldoorvoer.